Bra kryss

1-1 och 1-1. Vissa är förstås besvikna över att det inte blev seger för Kim Bergstrands mannar uppe i Östersund. Speciellt eftersom försäsongen har gått som på räls. Det är dock två vitt skilda saker, försäsong och riktig säsong. En pinne uppe i Östersund är helt klart godkänt och när Sirius kommit in i säsongen kommer även trepoängarna att komma. Det är det som Bergstrand måste jobba med nu i veckan. Får laget bort premiärnerverna till hemmapremiären mot ESK så blir det tre poäng.

Damerna då? Jo, det är desto mer imponerande. 1-1 mot Sundsvall bådar gott inför säsongen. Sundsvall är topptippat (inte nödvändigtvis bra iofs, se Djurgården i elitserien) och den här starten är precis vad det unga Siriuslaget behövde. Nästa match är mot Gustafs, det överlägset sämsta laget i serien. Tre poäng där ger alltså fyra poäng på två matcher, en drömstart för Mats Wolgers gäng.

Samtidigt under lördagen vann Gusks damer träningsmatchen borta mot Tierp med 2-1. Värt att notera, klarar Gusk en mittenplacering i damtvåan?

I dag gjorde “Real Väsby” sitt intåg i årets norretta. 3-1 blev det på Midgårdsvallen mot Luleå. Rapporter gör dock gällande att Luleå var bättre spelmässigt. Hursomhelst blir det jävligt intressant att följa Väsby i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *